• 2019 Toertocht "For old time(r)s sake"

  21 september 2019 Lions Toertocht: 'For old time(r)s sake'

  Lees meer...
 • Toertoch 2018

  De 3de Lions Toertocht "For old time(r)s sake" op 22 september: mooi succes!
  Een mooie opbrengst voor het goede doel:
  Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa)!

  Lees meer...
 • Inschrijven Toertocht 2019

  21 september 2019: Toertocht 'For old time(r)s sake'

  Lees meer...

Wie zijn wij

‘We serve’ is het wereldwijde motto waarmee Lions op pad gaan. Lions willen iets doen voor de samenleving. Lions Putten Arkemheen onderschrijft het motto en ondersteunt verschillende doelen waarvoor de leden zich willen inzetten. Sommige doelen kennen een min of meer permanent karakter, andere doelen worden incidenteel vastgesteld. In elk geval bevinden die doelen zich altijd in de gemeente Putten en omgeving.

Hoe kun je nou zo’n groep als de Lions typeren? Enerzijds is er sprake van een groep vrienden die twee keer per maand samen komt om de gang van zaken te bespreken en iets anders ‘leuks’ te doen. Maar: vriendschap verplicht: elk lid zet zich dan ook in om klussen te klaren. Van elk lid wordt inzet verwacht bij de realisatie van een actie om geld op te halen of bij het hanteren van hamer of verfkwast.

Lidmaatschap van de Lions Putten Arkermeen is boeiend: we kennen de voldoening van de goede afloop van een actie en het genoegen van de gezellige en vaak vormende bijeenkomsten. Lions- leden hebben een bijzondere onderlinge band: het is een groep mannen uit Putten van verschillende pluimage voor wat betreft leeftijd en professionele achtergrond. Verschillende mensen, één gemeenschappelijk doel: we serve.