Lions Putten Nieuws

Blog categories

TERUG
jan 10, 2018
| 2017 Toertocht 

Toertocht 2017 "For old time(r)s sake" een succes!

Op zaterdag 16 september 2017 organiseerde de Lions Club Putten ‘Arkemheen’ wederom de Toertocht "For old time(r)s sake". Met een ruime 50 equipes werdt een traject van zo’n 170km gereden vanaf het Fontanusplein in Putten om te eindigen met een diner in Groot Kievitsdal in Hilversum.

Na een warm welkom door onze President en een korte briefing, vertrokken de eerste equipes in een druilirig regentje uitgevlagd door de Burgemeester van Putten, de heer H.A. Lambooij.

De regen spetterde rustig verder en waren de deelnemers verheugd over de lunch locatie waar onder leiding van Robert Hoogendorp een heerlijke warme soep en broodjes werden geserveerd.

Onderweg is er nog een stop gemaakt bij één van onze sponsoren PON Porsche Dealergroep, alwaar de deelnemers werden getracteerd op koffie en bijbehorende hapjes. Natuurlijk werden daar de aanwezige bolides bewonderd.

Uiteindelijk verzamelden de deelnemers zich op het eindpunt Groot Kievietsdal in Hilversum, waar een aperitief op hen stond te wachten.

Tijdens het diner werden de verschillende prijzen uitgereikt. algemeen heerste er een enthousiasme en klonk de roep om dit volgend jaar (2018) weer te organiseren.
We kijken dan ook uit naar de organisatie van dit event in 2018!