Lions Putten Nieuws

Blog categories

TERUG
sep 25, 2018
| Lions Club | 2018 Toertocht 

Toertocht 2018 "For old time(r)s sake" een succes!

In 2018 organiseerde de Lions Club Putten "Arkemheen" de 3de Lions Toertocht "For old time(r)s sake" op 22 september. 
Een mooie opbrengst voor het goede doel: Stichting Living Memories!

Zie De Puttenaer.nl

Deze 3de toertocht werd gestart door de locoburgemeester van Putten, de heer Nico Gerritsen, die de zieke Burgemeester Henk Lambooij verving. Om 10 uur vlagde hij de eerste equipe de BMW M4 Cabrio van onze sponsor Ekris BMW Nijkerk, aan de start af.

De zon scheen aan de start en om 11:00 waren alle equipes vertrokken.

De toertocht ging door het prachtige landschap van de Noordwest Veluwe, de polders, langs de prachtige IJssel om via Apeldoorn en de zuidkant van de Veluwe naar de finish te rijden..

De Lunch werd verzorgd door Mudde Kok Automotive op Urk. Onderweg naar de finish werd een koffiestop gehouden bij de historische Herberg ’t Vossegat.

De eerste equipes verschenen even na half vijf bij de finish; waar de laatsten aankwamen rond zes uur, net op tijd voor het diner. Helaas wel in de stromende regen zodat een deel van de tocht met gesloten cabrios moest worden gereden.

1 equipe heeft met een defect aan de ruitenwissers moeten opgeven en een ander equipe heeft hun auto bij Mudde Kok Automotive achter moeten laten en is daar van een nieuwe auto voorzien zodat zij de tocht konden voortzetten. Geweldige service van onze sponsor Mudde Kok Automotive!