Lions Putten Nieuws

Blog categories

TERUG
jun 3, 2018
| Lions Club 

1ste Jeugd Muziek Podium Putten succesvol verlopen

Op 1 juni jl. is voor de eerste keer een uitzonderlijk muziekpodium georganiseerd door de Lions Club Putten "Arkemheen" en Cultuur Putten.

Na een openingswoord door onze burgervader de heer H.A. Lambooij en namens de Lions Mr. J.L. de Lange, hebben vele talentrijke (jonge) Puttenaren een avondvullend programma met een brede verscheidenheid van muzieksoorten laten horen. Met het opheffen van de Muziekstreekschool was er voor de leerlingen geen podium meer om met de verschillende instrumenten en genres  met hun docent op te treden. De Lions hebben samen met de cultuurfunctionaris van de gemeente Putten het initiatief genomen het muziekpodium weer nieuw leven in te blazen.

Met een opkomst van ca. 200 personen is het een zeer geslaagde avond geworden en er weer een jaarlijks terugkerende traditie van te maken.

De Lions Club Putten "Arkemheen" heeft zich met dit lokale evenement  van de beste kant in Putten laten zien en de zichtbaarheid van de betekenis van "We Serve" in de praktijk gebracht.