Lions Putten Nieuws

Blog categories

TERUG
nov 7, 2016
| 2016 Toertocht 

Mooie opbrengst voor Stchting Jarige Job van Toertocht

Lions Toertocht “For old time(r)s sake” op 17 september jl.

De Stchting Jarige Job ontving uit handen van de President van de Lionbs Clun Putten "Arkemheen" een check ter waarde van € 5.000! een prachtige opbrengst!

Zaterdag 17 september heeft de Lions Club Putten “Arkemheen” haar eerste toertocht voor old timers onder de naam “For old time(r)s sake” georganiseerd. De weersomstandigheden waren prima en deelnemende old timers en een enkele new timer, starten met open wagen en een beetje zon.

Dit bepaalde de gehele dag die uiterst succesvol voor allen is verlopen. Vooral nu de stichting Jarige Job, uit handen van de President van de Lions Club Putten “Arkemheen” een check van € 5.000 heeft ontvangen; de opbrengst van deze toertocht!

De Stichting Jarige Job benadrukte nogmaals het belang van dit soort sponsering voor kinderen die nu de mogelijkheid krijgen óók hun verjaardag echt te vieren. Van de ongeveer 60.000 kinderen in dergelijke omstandigheden, heeft de Stichting er nu al zo’n 20.000 bereikt!

Uiteraard krijgt deze eerste toertocht een vervolg, dat lijkt nu wel zeker. Meer informatie komt via deze krant en de website www.lionsputten.nl.